Despre noi

Înființată în anul 2008 firma Ros Contab Expert din Timisoara s-a dezvoltat treptat, diversificându-și gama de servicii oferite, beneficiind astfel de o echipă dinamică, profesionistă, proactivă și implicată permanent în satisfacerea nevoilor fiecărui client.

Ros Contab Expert a deschis un birou în Timișoara dorind să cucerească piața locală, să devină un important centru al profesionalismului și să se remarce prin servicii de calitate, reale și obiective.
Ros Contab Expert este membră CECCAR, Filiala Timiș fiind înscrisă în Tabloul CECCAR secțiunea societăți comerciale. Fiecare client este important pentru noi și de aceea beneficiază de experiența, cunoștințele și abilitățile întregii echipe.
Sistemul de lucru pe care se bazează colaborarea cu fiecare client, diversitatea industriilor cu care interacționăm zilnic, serviciile complete, integrale și unicitatea unor pachete pe care le oferim sunt doar câteva dintre argumentele cu care susținem colaborarea dintre noi și dumneavoastră.
  •  Misiunea noastră – „Satisfacerea nevoilor clienților prin furnizarea la timp a informațiilor financiare corecte și relevante, consiliere în procesul de luare a deciziilor de management precum și găsirea de soluții inovatoare pentru a face față provocărilor întâlnite.”
  •  Viziunea noastră – „Dorim să fim cei mai de încredere parteneri pentru a obține împreună succesul în afaceri.”
  • Valorile noastre – Sunt definitorii în relația cu partenerii noștri Onestitate, Respect, Profesionalism, Promptitudine, Confidențialitate, Implicare.